Kyl- & Frystransport

På Ingelsta Thermofrakt erbjuder vi kyl- och frystransporter i hela Mellansverige och ser till att dina varor kommer fram punktligt, säkert och oskadat – dygnet runt, varje dag.

Transport med kvalitet i fokus

För oss är det viktigt att hålla en hög kvalitet i allt vi gör och erbjuda smidiga och säkra transporter. Med en hög moral håller vi det vi lovar, och du kan lita på att ditt gods vårdas under hela transporten och levereras i rätt temperatur.

Våra 30 lastbilar med släp är alla utrustade med utvalda aggregat som är anpassade för att kyl- och frysvarorna ska hålla rätt temperatur under hela transporten.

Vi är noga med att våra fordon är i gott skick och för att säkerställa det så har vi serviceavtal med lokal märkesverkstad och de tvättas regelbundet i vår egen tvätthall. På så sätt har vi fordon som alltid är rena, fräscha med en lång livslängd.

Kyl-frystransport

Utveckling och miljötänk

Trots att vi har över 30 års erfarenhet i bagaget strävar vi alltid efter att fortsätta utvecklas och förbättra våra kyl- och frystransporter för att kunna göra det så bra och smidigt som möjligt för både anställda, kunder och vår omvärld.

Vi följer med i utvecklingen när det gäller allt från digitalisering till miljötänk och strategier. Vi har idag en stark miljömedvetenhet och bilarna är utrustade med bränslesnåla däck och vi har en policy där våra chaufförer aldrig kör fortare än 80 km/h för att minska bränsleförbrukning och luftföroreningar.

Fasta turer och välkända vägar gör att vi kan köra punktligt och säkert, och vi försöker alltid att köra fullastade lastbilar för att optimera transporterna med hänsyn till både logistik och miljö.

Våra största kunder