Kyl & Frystransport2017-12-12T14:15:59+00:00

Kyl- & frystransport med kvalitet i fokus

På Ingelsta Thermofrakt erbjuder vi kyl- och frystransporter i hela Mellansverige och ser till att dina varor kommer fram punktligt, säkert och oskadat – dygnet runt, varje dag. Vi kör regelbundna fasta transporter till Stockholm, Göteborg och Mälardalen, men kan även göra enstaka transporter vid behov.

För oss är det viktigt att hålla en hög kvalitet i allt vi gör och erbjuda smidiga säkra transporter utan krångel. Med en hög moral håller vi det vi lovar, och du kan lita på att ditt gods vårdas under hela transporten och levereras helt och rent i rätt temperatur – i samma goda skick som det hämtades upp. Våra 28 lastbilar med släp är alla utrustade med utvalda aggregat som är anpassade för att kyl- och frysvarorna ska hålla rätt temperatur under hela transporten. Vi är noga med hålla våra fordon i gott skick och de servas regelbundet några gånger per år och rengörs dessutom i vår egen tvätthall.  På så sätt har vi fordon som alltid är rena, fräscha med en lång livslängd. Och då alla våra chaufförer är erfarna och utbildade inom tempererade transporter kan vi garantera att dina varor hamnar i trygga händer.

Utveckling och miljötänk

Trots att vi har över 30 års erfarenhet i bagaget strävar vi alltid efter att fortsätta utvecklas och förbättra våra kyl- och frystransporter för att kunna göra det så bra och smidigt som möjligt för både anställda, kunder och vår omvärld. Vi försöker hänga med i utvecklingen när det gäller allt från digitalisering till miljötänk och strategier. Vi har idag en stark miljömedvetenhet och alla våra lastbilar körs på HVO, ett 100 % förnybart bränsle. Bilarna är dessutom utrustade med bränslesnåla däck och vi har en policy där våra chaufförer aldrig kör fortare än 80 km/h för att minska bränsleförbrukning och luftföroreningar. Fasta rutter och välkända vägar gör att vi kan köra punktligt och säkert, och vi försöker alltid att köra fullastade lastbilar för att optimera transporterna med hänsyn till både logistik och miljö.

Behöver du hjälp med kyl- och frystransport eller vill veta mer?

Slå oss en signal på 011-18 17 19.

Eller använd er av formuläret nedan.